Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

КРЕДИТНИ ЕКО ЛИНИИ

Нов еко-кредит од Алфа банка без трошоци за апликација, без банкарска провизија и со 6 месеци грејс период, со износ од 200 до 10.000 евра.

View items...

РЕГИСТРИРАНА КОМПАНИЈА

СОЛАР-НРГ е регистрирана инсталатерска компанија за изведба на соларни енергетски системи на реномираната дистрибутерска куќа PROINSO од Германија.

View items...

ДОБАВУВАЧИ

SOLAR-NRG е диструбутер на опрема за соларни системи: SMA - SCHLETTER - LDK - SHOOT - TRINA - SOLAR LOG - SOLARMAX - CANADIAN - ENECSYS - TROJAN - MECA SOLAR - YINGLI - VICTRON - ONYX SOLAR

View items...

КАКО ДО ВАША ЕЛЕКТРАНА?

Постапки, услови, цени, се што сакате да дознаете за вашата инвестиција во соларни системи за производство на електрична енергија. Прочитајте повеќе...

View items...

ПРОЦЕНКА НА ЛОКАЦИЈА

Нашата компанија врши проценка на соларна ирадијација на локации на кои се планирани изведби на соларни енергетски постројки.

View items...

МОНИТОРИНГ & СЕРВИС

СОЛАР-НРГ врши сопствен мониторинг преку специјализирани ВЕБ уреди во реално време, и има увид во моменталната состојба на системот. Видете демо

View items...

ФИКСНИ ИЛИ НА ТРАКЕР?

Разлика помеѓу соларен систем поставен на фиксни држачи и системи на соларен трагач со една +17% и со две оски +35% !

View items...
Macedonian Albanian English French German Italian Serbian Turkish

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ТЕСТИРАЊЕ НА PV ПАНЕЛИ

ТЕСТИРАЊЕ НА PV ПАНЕЛИ
Read more
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ЛОКАЦИЈА НА МАПА

FACEBOOK ПРЕПОРАКА